Gustare
Începutul unei frumoase epoci
Pastramă din piept de rață parfumată cu scorțișoară, anason și gel din portocală
Fundițe din sfeclă si mousse din brânzeturi aromate, decorate cu lupin și susan negru
Millefeuille din tortilla cu tartar de avocado și roșii uscate
Somon Gravlax cu mărar și sfeclă
Parfait de foie gras, servit pe pandișpan sărat și dulceață de ceapă
Balotină din piept de curcan cu fructe confiate și alune coapte în crustă de parmezan cu ierburi
Macarons cu mousse de butterfish și somon afumat
Mini ecler umplut cu cream cheese, ou de prepeliță, icre negre și roși
Nuga din brânzeturi rafinate cu fructe confiate și alune de pădure
Pește
Mirajul unei nopți speciale
File din biban de mare gătit încet cu mousseline de somon și duxelles de ciuperci asezonat cu – pesto de rucola – veloute de homar – tartar de cartofi dauphinoise cu trufe, sparanghel și sfeclă coaptă și aromată, decorat cu perle de rodie și ghimbir, chips din tapioca și gel de usturoi
Fel principal
Arome esențiale la venirea Noului An
Medalion de vită franțuzesc cu sos demiglace, mousseline de păstârnac, crochete din cartofi dulci și ciuperci Shimeji marinate, decorat cu crispy Wonton
Desert
Tortul lui Dorris
Tort cu mousse de ciocolată amăruie, fructe de pădure și praline noisette