Cina cu traditie Scythia Minor - 7 etichete de Aligote si Saramura de Peste Dobrogeana
Seri de...
Share
Grăbiți-vă! Locurile sunt limitate!
Dobrogea, un mozaic de tradiții a 7 națiuni care îmbină armonios moștenirea cultură exprimată prin port, arta culinară, muzică și dans! Un element comun însă, prezent în scrieri antice, în povestiri și stil de trai, a rămas neclintită cultura vinului!
Din gastronomia românească cu puternice influențe bizantine, arabe, turcești, grecești și armenești, Chef Sebastian Iordache a selectat una dintre cele mai vechi specialități dobrogene - Saramură de Pește. Motivul?! Pentru că există un adevărat ritual al preparării! La fel ca și borșul de pește, născocit în bălțile liniștite ale Deltei, saramura se prepară din trei feluri de pește pentru a se obține un gust desăvârșit și plin. Însă ingredientele secrete vor fi dezvăluite de bucătar în timpul spectacolului de live-cooking pe care îl va susține în văzul tuturor începând cu ora 19:00.
Într-o asociere excelentă, somelierul nostru vă propune 7 etichete diferite de Aligoté:
1. Freezante Aligoté, Caii de la Letea, Crama Sarica Niculițel
2. Aligoté Serigrafie, Crama Pandora
3. Aligoté Sinlge Vineyard, Curtea Regală Măcin
4. Princeps Aligoté, Caii de la Letea, Crama Sarica Niculițel
5. La Sapata Aligoté, Crama Delta Dunării
6. Aligoté, Gramma
7. Bourgogne Aligoté, Albert Bichot
Live-cooking show cu Chef Sebastian Iordache la Privé ArtWine & Fromage, str. Corbeni 32, București