Activitatea de catering necesită investiții semnificative, inclusiv în materie de echipamente frigorifice. Dar toate acestea se recompensează în timp printr-o eficiență ridicată, deoarece prospețimea mâncării este un aspect cheie al popularității unității respective. Mâncărurile delicioase sunt principalul lucru în orice unitate de alimentație publică, indiferent cât de frumos este interiorul sau exteriorul acesteia.
În consecință, specialiștii în amenajări interioare fac tot posibilul pentru a instala echipamente moderne în unitățile lor.
Lăzi congelatoare de calitate garantată, cu livrare asigurată
Modelele de lăzi congelatoare pentru un restaurant, spre exemplu, sunt echipamente cu temperatură scăzută, unde condițiile de temperatură sunt de regulă de minus 15 și 25 grade Celsius.
Congelatoarele de acest gen permit depozitarea și afișajul (la modelele cu capac transparent), în primul rând de diverse produse semifabricate. Oricine a intrat într-un magazin alimentar cu autoservire ce vinde produse congelate știe acest lucru.
În al doilea rând, în lăzile congelator, durata de valabilitate a produselor precum carne, pește, fructe de mare, diferite tipuri de legume și fructe este semnificativ crescută.
TC Romania Crown Cool oferă proprietarilor de magazine și restaurante lăzi congelatoare moderne, inovatoare, de înaltă tehnologie, pe care, dacă ești interesat de asemenea echipamente, le poți cumpăra la un preț accesibil. Avantajul este că nu trebuie să cumperi o mulțime de congelatoare clasice, ceea ce ar conduce la costuri suplimentare. Congelarea stocului curent de alimente în asemenea echipamente este o investiție bună pentru profesioniștii HoReCa.
Caracteristici de depozitare ale alimentelor perisabile în lăzile congelatoare
Pentru cafenele și restaurante este important ca produsele alimentare să fie cât mai proaspete, de înaltă calitate, să aibă un gust și un miros deosebit. După cum am menționat deja mai sus, niciun stil de design interior al unității nu va salva unitatea ta, dacă se servește acolo carne învechită sau verdeață ofilită. Un congelator tip ladă frigorifică te va ajuta la menținerea tuturor criteriilor pentru ca un produs să fie de calitate.
În plus, un echipament frigorific bun este o garanție a creșterii termenului de valabilitate al diferitelor tipuri de produse alimentare. În special pentru carne și pește.
Produsele din carne sunt frecvent depozitate congelate. La urma urmei, acesta este modul în care își pot păstra toate proprietățile structurale interne și externe. Același lucru este valabil și pentru pește. Peștele congelat poate fi depozitat în lăzi congelatoare speciale timp de câteva luni. După cum s-a menționat deja, temperatura din interiorul echipamentului poate fi de la minus 15 la minus 25 de grade Celsius. Totul depinde de tipul de carne sau de pește, de prospețimea lor inițială etc.
Durata de valabilitate extinsă este unul dintre beneficiile cheie ale lăzilor congelatoare pentru restaurante și cafenele. Costurile pentru produsele care se deteriorează la temperaturi pozitive sunt semnificativ reduse. Unele produse de patiserie sunt, de asemenea, depozitate cel mai bine într-un congelator. La urma urmei, prăjiturile și produsele de patiserie sunt produse perisabile, iar în lăzile congelatoare pentru cafenele și restaurante, durata lor de valabilitate crește.
Livrarea produselor în alimentația publică modernă se efectuează de 1-2 ori pe săptămână. În consecință, în tot acest timp este necesar să se depoziteze undeva o cantitate mai mare de carne, pește, fructe de mare, înghețată etc.
Orice magazin are nevoie de lăzi congelatoare, dacă vinde produse alimentare perisabile și chiar anumite tipuri de băuturi la doză de aluminiu.
Intră pe tcromania.com și compară diferitele tipuri de lăzi congelatoare aflate în secțiunea anume dedicată acestui tip de produse. Sunt de calitate și le poți procura la un preț foarte bun.