Ce alegem in 2020: platouri de ardezie sau de lemn?

by Redactia B24FUN

Alegerea veselei din restaurant poate sa fie un aspect important pentru atragerea clientilor. In 2020 se pune accent pe calitate si aspect deosebit. Platourile de ardezie si cele de lemn sunt adeseori folosite pentru a aduce un aer rustic, modern sau special. RoseHome ofera o gama larga de vesela pentru HoReCa din diverse materiale si cu forme atragatoare.

A cumpara platouri HoReCa de la RoseHome inseamna o investitie pe termen lung. Platourile sunt de inalta calitate si pot sa fie usor intretinute. Ele aduc rafinament organizarii mesei in orice restaurant.

Iata mai jos cateva dintre caracteristicile platourilor de ardezie si de lemn care va pot ajuta sa luati o decizie pentru locatia HoReCa:

  1. Caracteristicile platourilor de ardezie

Platourile de ardezie sunt realizate din piatra naturala si din roca de ardezie. Procesul de realizare al acestora presupune si sigilarea lor cu un strat protector. Acesta asigura calitatea preparatelor si o buna rezistenta in timp. Pot sa existe anumite mici denivelari datorate faptului ca este folosita piatra naturala. Aspectul unui platou de ardezie este foarte mult apreciat pentru diversele preparate ale oricarui restaurant. Ele sunt utilizate pentru micul dejun sau pentru a servi alte tipuri de mancare. Unele dintre platourile de ardezie pot sa fie prevazute cu niste santuri care ajuta in servirea mesei. Ele se curata usor si sunt foloste adeseori cu hartie cerata, atat pentru intretinerea lor, cat si pentru un aspect vintage.

  1. Cum pot sa fie folosite platourile de ardezie in 2020

In 2020 platourile de ardezie se pot utiliza in servirea micului dejun, pe post de suport pentru orice tip de preparate specifice. De asemenea se pot folosi alaturi de o hartie cerata cu desene sau modele vintage pentru a servi burgeri si cartofi prajiti. Pentru cartofii prajiti se pot utiliza si anumite cosulete sau vesela emailata. Astfel, modul de servire este unul special, care incanta clientii de fiecare data. Platourile se remarca si in prezentarea preparatelor tip sushi.

  1. Caracteristicile platourilor de lemn

Platourile de lemn pot sa fie construite din lemn de bambus, acacia sau alte tipuri de lemn rezistent. Ele sunt de diverse dimensiuni si forme si pot avea combinatii de materiale. Un astfel de exemplu poate sa fie platoul de lemn cu ardezie. El se poate folosi pentru burgeri, platouri de carne sau alte tipuri de preparate. Platourile de lemn au o buna durata de viata si se intretin prin curatare manuala cu laveta. Ele se recomanda sa fie sterse imediat dupa utilizare si sa fie uscate in timp scurt pentru a-si mentine aspectul.

  1. Cum pot sa fie utilizate platourile de lemn in anul 2020

Platourile de lemn pot sa aduca un aer rustic modern locatiei HoReCa in care sunt utilizate. In functie de dorintele proprietarului se pot alege metode de prezentare care sa puna in valoare mancarea servita. Asadar, platourile pot sa fie utilizate alaturi de hartie cerata pentru preparate din carne sau burgeri. De asemenea se pot folosi pentru branzeturi sau pentru mezeluri. O masa in doi poate sa fie frumos aranjata atunci cand mancarea este servita cu ajutorul unui platou cu maner sau fara. Lemnul intotdeauna aduce o senzatie de placere, de caldura a locului. De aceea este unul dintre cele mai dorite materiale pentru zona de restaurant.

In concluzie, RoseHome ofera multiple solutii frumoase pentru locatiile HoReCa pentru anul 2020. Acestea includ folosirea platourilor de ardezie si de lemn pentru a aduce permanent un aer rustic si contemporan restaurantului respectiv.

 

 

0 comentariu

Citeste in continuare