Depozitarea în unitățile HoReCa de orice tip presupune menținerea ustensilelor, veselei, produselor și ingredientelor într-un mediu care le protejează integritatea și calitatea.
Dulapuri din inox frigorifice, un must have în orice bucătărie profesională
Se știe că materiile prime alimentare, dar și produsele finite trebuie păstrate în conformitate cu bunele practici și legislația în vigoare, pentru a se preveni contaminarea lor, proliferarea microorganismelor și pentru ca acestea să fie protejate de alterare sau deteriorarea containerelor de stocare sau a ambalajelor.
Mobilierul HoReCa din inox este acum cea mai bună alegere pentru profesioniști, indiferent că este vorba de rafturi și dulapuri obișnuite sau de dulapuri frigorifice din inox de diferite capacități.
Printre cele mai importante avantaje pe care le au, pot să fie enumerate următoarele: curățare cotidiană ușoară și întreținere periodică extrem de simplă, costuri reduse de achiziție, modele versatile, realizarea acestora din materiale reciclabile.
Dulapuri frigorifice din inox de calitate, de la TC Romania Crown Cool pot fi comandate!
Modelele de dulapuri frigorifice din oțel inoxidabil sunt utilizate pe scară largă acum în bucătăriile profesionale din restaurante, cantine, laboratoare de patiserie și cofetărie.
Marea majoritate a dulapurilor frigorifice au rafturi reglabile pe înălțime. Este indicată existența acestora pe paginile de prezentare ale fiecărui model de asemenea echipament HoReCa de răcire.
Există modele specifice pentru pește sau produsele de patiserie, de aceea este bine a te informa în prealabil de la consultanții TC Romania Crown Cool care model este mai potrivit pentru unitatea ta și ceea ce vrei să depozitezi în interiorul lor.
În ceea ce privește dimensiunile, diferite mărci și producători se adaptează designului din ce în ce mai personalizat al bucătăriilor profesionale al diferitelor afaceri din industria ospitalității.
Prin urmare, este normal să găsești cu ușurință modele de dulapuri frigorifice cu un singur corp, două sau trei, anume proiectate pentru a se adapta, în funcție de nevoile antreprenorilor HoReCa, la toate tipurile de bucătării profesionale.
Capacitatea acestora se măsoară la fel ca și în cazul oricărui alt tip de echipament frigorific, în litri. Cele mai frecvente sunt dulapurile frigorifice din inox cu volume brute cuprinse între 160 și 700 litri. Le găsești pe toate la TC Romania Crown Cool.
Au panou digital de control și o răcire ventilată.
Cei interesați pot să aleagă dintre modelele de dulapuri frigorifice ce funcționează cu agent de răcire R600a sau cu agent de răcire ecologic.
Ca înălțime, aceste echipamente frigorifice care pot să fie comandate de la TC Romania Crown Cool se pot înscrie într-o paletă largă de opțiuni, de la 85,5 cm până la 220 cm. Așa se face că orice profesionist care dorește să își doteze unitatea cu niște dulapuri de răcire performante, le poate alege exact pe acelea ce se potrivesc cel mai bine inclusiv din punctul de vedere al cerințelor legate de spațiul disponibil pe înălțime.
De ce să alegi dulapuri frigorifice din inox?
Oțelul inoxidabil este un aliaj metalic cu porozitate scăzută care împiedică acumularea bacteriilor și este, de asemenea, rezistent la procesele de oxidare care pot conduce la coroziunea materialului.
În plus, un dulap frigorific din oțel inoxidabil poate fi folosit la nevoie chiar și în aer liber, fără a-i deteriora materialul.
Pentru locurile de amplasare unde există un grad de ventilație redus sau temperaturi ridicate de lucru, specialiștii în dotări de tip HoReCa recomandă a se cumpăra un model „tropicalizat” de dulap frigorific.
Pentru a afla mai multe despre dulapurile frigorifice din oțel inoxidabil potrivite pentru tine sună la numărul de telefon +40-726-308-900 sau dă clic direct pe site-ul celor de la TC Romania Crown Cool unde poți analiza toate modelele pe care distribuitorul amintit le comercializează acum!