Alege de la TotulDespreUsi uși Maco și montaj pentru siguranța casei tale

by Redactia B24FUN

Ușilor nu li se acordă atenția necesară și, de cele mai multe ori, acest lucru este foarte important. Acestea sunt siguranța de care ai nevoie. Asigură de asemenea și o temperatură cât mai bună în interior. Pe lângă acestea, ușile completează totodată și aspectul încăperii și uneori chiar a întregii clădiri. Dacă vrei să te bucuri de mai multe beneficii și să ai parte de o ușă cât se poate de utilă, la TotulDespreUsi ai la dispoziție numeroase modele. Acolo vei găsi uși și montaj pentru siguranța casei tale, cât și accesorii utile. Produsele disponibile pe site pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior. În plus, tot pe site regăsești și câteva informații despre importanța ușilor, dar și cum să le alegi pe cele potrivite casei tale. 

În cadrul magazinului online ai la dispoziție usa metalica Maco, un produs extrem de eficient pentru intrare. Pagina produsului cuprinde toate detaliile despre aceasta, inclusiv performanțele sale acustice. Blatul este executat în structură chesonată semideschisă din tablă de oțel galvanizat, iar ușa este termoizolantă cu poiliuretan bicomponent, placată la exterior și interior cu MDF laminat. În acest produs sunt incluse în toc pervazele metalice și pragul metalic. Cu ajutorul acestei uși te vei bucura de o temperatură optimă în interior, cât și de un aspect deosebit la intrare.

La TotulDespreUsi ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de uși metalice de intrare, uși antiefracție și uși antifonice pentru interior. Site-ul îți prezintă și produse corespunzătoare pentru case și vile izolate termic, rezistente la intemperii. Acestea sunt perfecte pentru casele de mari dimensiuni. În gama largă de produse ai la dispoziție și uși din aluminiu pentru exterior – perfecte pentru casele pasive. 

Transport și montaj din partea echipei specializate

Magazinul online nu dispune doar de produsele în sine, ci și de transportul și montajul lor. Transportul este asigurat cu flota proprie, astfel încât problemele ce pot apărea la firmele de curierat să nu fie incluse. Acesta este efectuat până la ușa clientului, iar transportul în casă sau apartament va rămâne în sarcina clientului. Prețurile pentru București, Ilfov dar și restul țării sunt disponibile pe site, în secțiunea de transport și montaj.

Lucrările de montaj sunt executate de către profesioniști, autorizate de producător, ce dispun de garanție. Montajul se face printr-o programare în prealabil, respectiv 7 zile calendaristice, dar și la urgență. Pentru montajul la urgență, maxim 48 de ore, se plătește o taxă suplimentară. Tot în această secțiune vei vedea și prețurile pentru fiecare tip de montaj în parte.

Mânere și accesorii pentru uși eficiente

Mânerele sunt foarte importante, fiind cele care se pot defecta cel mai repede. De foarte multe ori sunt primele ce necesită înlocuirea, mai ales dacă pe ușă este un trafic mare. Pe site-ul totuldespreusi.ro ai la dispoziție o varietate de accesorii și mânere, pentru ca ușa să funcționeze corect și eficient.

Dacă nu știi pentru ce produse să optezi, poți discuta cu specialiștii la numerele de telefon de pe site sau la [email protected].

0 comentariu

Citeste in continuare