Rezultate neașteptate în faza grupelor Cupei Mondiale FIFA

by Redactia B24FUN

Toți fanii fotbalului au câteva așteptări stabilite pentru Cupa Mondială. Unele dintre ele au început imediat ce au fost anunțate listele pentru echipele lor naționale favorite. Cu toate acestea, ca întregul eveniment să urmeze așa cum era de așteptat este plictisitor, iar turneul s-a descurcat bine la furnizarea de o mulțime de scenarii neașteptate. Toate acestea sunt surprize plăcute care au făcut Cupa Mondială mai captivantă decât se anticipa.

Turneul are loc doar de câteva zile, iar meciurile din decembrie urmează să sosească. Iată poveștile distractive care s-au întâmplat până acum și care au făcut din Cupa Mondială unul dintre cele mai discutate subiecte pe rețelele de socializare pe tot parcursul lunii noiembrie.

Qatarul de la Cupa Mondială devreme

Este regretabil pentru fanii din Qatar, dar reprezentanții lor nu s-au calificat pentru grupă. Echipa Qatar este prima națiune gazdă care a pierdut în prima zi a Cupei Mondiale, dar cel puțin nu este prima națiune gazdă care nu se califică. Această onoare îi revine Africii de Sud, care a găzduit Cupa Mondială din 2010. Qatarul joacă încă împotriva Olandei pe 29 noiembrie, care va decide soarta acesteia din urmă în faza grupelor. Afișează-ți previziunile la casele de pariuri online precum Sportsbet io.

Arabia Saudită a câștigat împotriva Argentina

Fanii fotbalului își listează cele mai bune predicții pentru potențialii câștigători ai Cupei Mondiale. Printre cei enumerați se numără Argentina, alături de Franța și Brazilia ca favorite ale sezonului. De aceea, a fost surprinderea tuturor când Arabia Saudită i-a învins cu 2-1 în ziua a 2-a a turneului.

Ceea ce este, de asemenea, surprinzător este modul în care Argentina domina jocul având majoritatea posesiei mingii și cu mai multe lovituri. Arabia Saudită a avut mingea doar mai puțin de jumătate din timp și a putut încerca doar să tragă un total de 5 ori. Două dintre aceste încercări și-au dat amprenta, oferindu-le bărbaților în verde o supărare surprinzătoare cu 1-2 și una dintre cele mai impresionante victorii din Cupa Mondială.

Japonia învinge Germania inspirată de ‘Blue Lock’

La fel ca Argentina, Germania este una dintre favoritele la Cupa Mondială și, de asemenea, aparent a dominat meciul din ziua a 3-a. Ei au avut avantajul scorului și controlul deplin al mingii la jumătatea a doua repriză a jocului până când Japonia a marcat în minutul 75. . Acest meci egal nu a durat mult pentru că au marcat un alt gol 8 minute mai târziu, luând complet conducerea de patru ori campioni ai Cupei Mondiale.

Jocul a fost destul de impresionant, dar a atras un alt grup de mulțimi precum comunitatea anime. Acest lucru se datorează faptului că tricoul pe care îl poartă Japonia este inspirat din seria animată „Blue Lock”. Serialul a avut premiera pe 9 octombrie și este disponibil pe serviciile de streaming din întreaga lume.

Super portarul Mexicului a menținut meciul cu Polonia la egalitate

Un lucru așteptat de la echipa Mexic este apariția super-portarilor lor, Guillermo ‘Memo’ Ochoa. În ciuda reputației sale și a aparițiilor multiple la Cupa Mondială, este totuși surprinzător să vezi unele dintre salvarile pe care le-a făcut pe care niciun alt portar nu le-ar putea avea.

Un exemplu este lovitura de pedeapsă a atacantului polonez, Robert Lewandowski. Salvările sale grațioase au păstrat cea mai mare parte din posesia jocului în Mexic, dar, din păcate, nici echipa sa nu a putut obține un scor.

Belgia a câștigat cu 1-0, în ciuda faptului că Canada a avut mai multe șuturi

Chiar nu existau așteptări mari pentru echipa Canada când a început Cupa Mondială și este o surpriză plăcută să știi că au un număr mare de lovituri în joc. Ceea ce este și mai surprinzător este faptul că niciunul dintre ei nu a lovit plasa. Spre comparație, Canada a încercat de 22 de ori, 3 dintre ele au fost lovituri la poartă. Echipa Belgia a încercat doar de 10 ori și a reușit să înscrie 1.

Spania domină Costa Rica

Nu tot ce s-a întâmplat la Cupa Mondială subminează așteptările, deoarece unii au mers așa cum prevăzuseră mulți, cum ar fi câștigarea Spaniei în fața Costa Rica. Ceea ce a făcut meciul surprinzător a fost modul în care au câștigat. Toată lumea știe că este dificil să obții un gol în fotbal și este rar ca oricare dintre părți să pretindă pentru 3 puncte sau mai mult. Spania a luat 7 puncte, dând niciunul adversarilor.

Nu numai că, au avut și mingea mai mult de 80% din timp, iar Costa Rica nu a reușit niciodată să tragă. Spania este una dintre favorite în funcție de cotele Sportsbet io, dar mulți au favorizat mai mult Brazilia, Franța și Anglia. Ar fi distractiv să vedem cum va performa fiecare dintre ei dacă se întâlnesc cu toții în optimile de finală.

0 comentariu

Citeste in continuare