Holiday with Views – Ce destinație de vacanță să alegi

by Redactia B24FUN

Ideea Holiday with Views este de a te ajuta să-ți alegi o destinație de vacanță cu cazare, masă și divertisment. Vacanța poate fi și doar o călătorie de weekend, care reprezintă o adevărată provocare, mai ales dacă ești cu copii mici. Alegând un hotel, o pensiune sau un restaurant fără informații prealabile, există pericolul eșecului total al vacanței tale de vis. 

Aici vei găsi informații despre pensiuni potrivite pentru vacanțe de familie sau de cuplu, vei găsi restaurante unde poți mânca în sfârșit în liniște bucate tradiționale, locuri de joacă pentru copii, divertisment. Dacă nu ai idei unde să mergi în vacanță, poți arunca o privire la ofertele de pe site-ul Holiday with Views pentru a alege una dintre destinațiile de top din România, cum ar fi Transilvania, Bucovina, Maramureș, Moldova, Banat, Dobrogea, Crișana, Muntenia, Oltenia. Este important să știi că hotelurile, pensiunile, restaurante etc. sunt alese pe baza unor criterii selectate în mod specific pentru nevoile familiilor cu copii sau fără.

Oferte de vacanță

Ofertele de vacanță  Holiday with Views includ pensiuni și cabane în peisaje de poveste, cum ar fi cabana Prive Nest sau pensiunea Harmony Home din Transilvania. Dacă îți place liniștea și simplitatea naturii, atunci poți alege Casa Arini Bellevue sau Cabana Deac din Bucovina. 

Dacă îți plac tradițiile și veselia oamenilor, alege o pensiune, o cabană sau o casă de vacanță din Maramureș. Dacă vrei să vezi frumusețile naturii alege o destinație de vacanță în Moldova la Grădinile Romane sau La Kuburi. Au fost adunate pentru tine cele mai frumoase hoteluri, pensiuni, cabane și case de vacanță din toate regiunile țării. 

Mănăstirile pictate și bisericile fortificate stau maiestuos pe fundalul unui peisaj frumos. În orașele curate, fostele așezări săsești precum Brașovul și Sibiul au un farmec al vremurilor de demult, dar în același timp, sunt pline de energie. 

Frumusețea naturală 

Situată în Europa de Est, România se mândrește cu Carpații, care trec exact prin centrul  țării. Munții au o pantă incredibilă de vârfuri stâncoase înconjurate de foioase și scobituri de pin. 

Unele peisaje sunt neschimbate de omenire și o rețea largă de cabane oferă cazare celor suficient de curioși pentru a călători la 2.000 m deasupra nivelului mării. Dunărea este al doilea cel mai lung râu din Europa și marchează granița sudică a țării înainte de a se vărsa în Marea Neagră. 

Un semn important al frumuseții naturale este Delta Dunării, care este unică și un teren întins protejat, ideal pentru pescuit, observarea păsărilor, drumeții și plimbări cu barca. 

Localnicii sunt extrem de mândri de istoria lor și dornici să împărtășească istoria vizitatorilor. Deoarece face parte din Uniunea Europeană încă din 2007, România este considerată de mulți străini o destinație de vacanță de vis, datorită peisajelor sale naturale.

0 comentariu

Citeste in continuare