Investește într-un curs de limba engleză! Este o decizie excelentă pe care o poți lua acum

by Redactia B24FUN

Știi care este secretul celor care au succes? Pe lângă talent și muncă, ei vorbesc fluent cel puțin o limbă străină. Dorești să avansezi la locul de muncă? Vrei să călătorești cu încredere oriunde în lume? Ori poate că dorești să te conectezi cu mai multă lume. Un curs de limba engleză îți poate deschide atât de multe uși! Vezi și tu de ce este atât de important să faci asta în mod profi. 

Citește mai departe și vezi motivele absolute pentru care ar trebui să alegi un curs limba engleza la Lingua Transcript – centrul de limbi străine care te poate ajuta să-ți îndeplinești țelul. 

Mediu structurat și organizat de învățare

Cursurile de limba engleză organizate de centre specializate oferă cursanților un mediu de învățare perfect. Deoarece e structurat și organizat. Iar asta e vital pentru a obține rezultate optime într-un timp scurt.

Ești interesat de un curs specializat? De unul general? Poți fi sigur că toate aspectele limbii vor fi abordate într-un mod sistematic, adaptat nevoilor tale. De la gramatică și până la vocabular, la ascultare și vorbire – toate aceste puncte sunt bifate cu succes. 

Cursul îți va oferi posibilitatea să progresezi într-o formă logică și eficientă, construind cunoștințele pe baza învățată anterior.

Îndrumare din partea experților

La Lingua Transcript, fiecare cursant primește atenția personalizată de care are nevoie.

Profesorii cu experiență îți vor oferi feedback constructiv și te vor ajuta să depășești eventualele dificultăți pe care le întâmpini.

Expertiza lor te va ajuta să înveți corect limba engleză din prezent. Alături de pronunția adecvată, care este atât de importantă.

Oportunități interactive de învățare

Învață engleza într-un mod cool și eficient! Cu discuții de grup, jocuri de rol și resurse multimedia, vei stăpâni limba engleză într-o clipă. Aceste metode aparte te ajută să practici limba engleză într-un mod natural. Astfel, te vei simți mai încrezător în utilizarea ei. 

De exemplu, la centrul de limbi străine Lingua Transcript poți participa la un eveniment extraordinar de storytelling și branding personal. Pe data de 24 octombrie, de la ora 19:00 până la 22:00 ești așteptat la Lingua TranScript, Bulevardul Ferdinand 43, București pentru o seară de discuții interactive și feedback lingvistic din partea lui Mihai Manescu, profesor experimentat în scenaristică și cinematografie. 

Avansare în carieră

Competența în limba engleză îți poate spori cu mult perspectivele de carieră. Mulți angajați din ziua de azi au nevoie de abilități puternice în această limbă. În special când vorbim de companii internaționale și industrii precum farmaceutică, tehnologie sau auto. 

Un curs de limba engleză te poate ajuta așadar să îți amplifici CV-ul, transformându-te într-un candidat competitiv pe piața muncii. 

Învățarea și aprofundarea limbilor străine cu ajutorul unor profesori și cadre specializate și atestate este exact ce ai tu nevoie. Atât pentru a evolua în carieră, cât și pentru a fi un om împlinit în viața de zi cu zi. 

Contact: 

0722 333 081

[email protected]

Sursă foto: linguatranscript.ro

0 comentariu

Citeste in continuare