Află când e timpul să comanzi suporturi pentru schiuri de la Bare Transport, pentru mașină!

by Redactia B24FUN

Iarna pare astăzi departe, dar nu e. Acum, toamna, este sezonul ideal să-ți comanzi suporturi pentru schiuri de la Bare Transport, pentru autoturism. Aici îți dăm motive.

Auzi la știri mereu câte ceva despre stațiunile de ski naționale sau din afară, în special în timpul iernii. Ei bine, dacă și ție ți-a făcut cu ochiul neaua și te îndeamnă să te distrezi vacanța aceasta într-un sejur fie pe schiuri, fie pe snowboard sau patine într-un resort la munte, aici ai motive întemeiate să comanzi încă de pe acum suport schiuri auto din magazinul online Bare Transport. Mai întâi, să lămurim: poți pune un snowboard sau nu pe suporturile de schiuri? Da! Așadar, intră automat și acest sport în discuție.

Motive întemeiate pentru care să-ți cumperi din timp suporturi pentru schiuri

Atunci când vine vorba de un produs de nișă precum suport schiuri, va fi automat la mare căutare în rândul pasionaților de acest sport, care călătoresc tocmai pentru acest motiv. Așadar, odată ce calendarul ajunge la 1 noiembrie, automat, oamenii încep să-și facă planuri pentru vacanța de la sfârșitul lui decembrie. 

Să vă spunem un secret: deseori, aceste accesorii auto sunt trecute cu privirea, deoarece mulți spun că vor închiria la locul faptei schiurile sau snowboardurile, dar se răzgândesc pe ultima sută de metri să cumpere o pereche sau o placă. Astfel, realizează că nu au cu ce le transporta până la resort, iar așa, suporturile de schi se vând ca pâinea caldă iar tu riști să nu mai găsești stoc disponibil în magazinul online Bare Transport – chiar dacă șansele sunt mici, nu sunt nule. 

În concluzie, motivul pentru care merită să le comanzi din timp este să eviți așteptatul excesiv după curier (știm cum e goana după cadouri) și să te asiguri că faci rost de ele în primul rând.

Alte motive pentru care să-ți iei de acum suporturile pentru schiuri

  • Să ai timp să faci schimb, în cazul în care ai ales un produs greșit
  • Să ai mai multe opțiuni disponibile
  • Să beneficiezi de prețurile avantajoase offseason
  • Să te asiguri că se potrivesc cu schiurile tale
  • Să ai o bună opțiune de cadou, în cazul în care mergi cu o altă familie

Ce altceva mai găsești la Bare Transport?

Desigur, când vorbim despre un magazin al cărui nume este Bare Transport, este clar că nu găsești doar suporturi de schiuri aici, ci și alte accesorii auto precum – ai ghicit – bare pentru tranport. Dacă nu știi ce sunt, atunci le-ai văzut pe stradă, montate pe alte mașini: sunt acele bare longitudinale sau transversale pe care poți pune o cutie tip portbagaj sau biciclete.

Deși aceste bare sunt ceea ce se vine, în principal, în acest magazin online, mai sunt disponibile și alte produse precum praguri laterale și cutiile tip portbagaj. Barele laterale sunt o modalitate de a ușura îmbarcarea și debarcarea în mașină, mai ales dacă vorbim despre modele înalte. Cât despre cutiile tip portbagaj, acestea sunt o extensie a portbagajului tău. Astfel, coșul tău de cumpărături din acest magazin poate arăta așa:

  • Suport schiuri și snowboard Menabo
  • Bare transversale Turtle + cutie portbagaj Northline Tirol
  • Set praguri laterale Sapphire.

Ca un ultim punct, dorim să subliniem că unele produse nu sunt universale. Verifică compatibilitatea cu mașina ta înainte de a plasa o comandă!

Contact:

[email protected]

+40 726 74 83 27

+40 728 48 69 96

Sursă foto: baretransport.ro

0 comentariu

Citeste in continuare