Fotografiază ca un profesionist cu ajutorul telefonului potrivit. Cum îl alegi?

by Redactia B24FUN

Alegerea unui telefon cu funcții foto de ultimă generație îți permite să surprinzi cadre uimitoare. Tot ce trebuie să faci este să știi care sunt modelele de smartphone ideale pentru fotografie, să alegi varianta potrivită pentru nevoile și preferințele tale, apoi să te bucuri de imaginile pe care le poți realiza cu ajutorul său.  Descoperă alături de noi principalele criterii de care să ții cont într-o astfel de alegere, dar și beneficiile generate de o decizie inspirată. Pentru a înțelege mult mai bine importanța unei decizii de achiziție corecte, analizăm împreună funcțiile pe care le oferă Samsung Galaxy S24 și Samsung Galaxy S24+ pasionaților de fotografie cu telefonul: 

Surprinde fiecare detaliu al unui element îndepărtat

Atunci când te afli pe un traseu în inima naturii, orice element aflat la depărtare poate fi surprins în detaliu, dacă ai la tine modelul de smartphone potrivit. Uită de grija unei camere foto, a cărei greutate și dimensiuni pot cauza un disconfort ridicat, atunci când faci trekking. 

Poți comanda de aici un Samsung Galaxy S24 sau S24+, cu ajutorul cărora să dai acel zoom pe care îl dorești, către lucruri uimitoare aflate la distanță. Surprinde în detaliu fiecare poveste care contează pentru tine, cu ajutorul noului zoom optic de 5x, activat odată cu senzorul de 50MP.

Compatibilitatea celor două elemente permite obținerea unei calități optice performante, de la 2x, 3x, 5x până la 10x zoom, datorită noului senzor Adaptive Pixel. Fotografiezi exact ca un profesionist, pentru că noile modele Galaxy S24 și Galaxy 24+ asigură imagini la fel de clare, chiar și la o apropiere de 100x, cu noua funcție AI Zoom. 

Realizează poze clare chiar și după lăsarea întunericului

La asfințit, sau chiar și după lăsarea întunericului, natura îți oferă posibilitatea de a surprinde cadre memorabile. N-ai mereu nevoie de o cameră foto cu stabilizator, obiective și alte accesorii, pentru a surprinde unghiul perfect al unor elemente aflate într-un cadru cu luminozitate redusă. 

Trebuie doar să știi cum poți folosi funcțiile foto ale unui smartphone ideal pentru poze. Comandă acum un Samsung Galaxy S24 sau S24+, apoi pune la treabă noile caracteristici îmbunătățite pentru Nightography. De acum înainte, obții fotografii luminoase, colorate și clare, chiar și în întuneric, cu AI ISP.

Camerele foto cu dimensiuni mărite ale pixelilor pot capta mai multă lumină, în timp ce unghiurile mai largi, disponibile datorită noului OIS, pot reduce orice neclaritate a unui cadru surprins pe întuneric. Astfel, fiecare imagine poate fi de acum la fel de clară ca ziua, de la orice distanță, chiar si atunci când afară este deja noapte.

Editează simplu și rapid imaginile pe care le surprinzi

Galaxy AI redefinește modul în care imaginile realizate cu telefonul pot fi editate. Pe Galaxy S24 | Galaxy S24+ este disponibilă funcția Edit Suggestion, ce utilizează AI-ul pentru a șterge, recompune sau remasteriza orice cadru surprins în natură, la un eveniment sau atunci când mergi pe străzile unui oraș pe care îl vizitezi. 

La fel ca un fotograf profesionist, editezi imagine după imagine, datorită funcției Edit Suggestion. Simți că lipsește ceva dintr-o anumită poză, pentru ca aceasta să fie perfectă? Fă cunoștință cu funcția de editare foto Generative Edit pe bază de AI. Orice element lipsă este înlocuit rapid și adăugat în cadrul respectiv. Cât de epic, nu-i așa?   

În plus, sistemul de camere Galaxy cu tehnologie AI îți permite să integrezi funcțiile premium ale acestora direct cu aplicațiile mobile (ex: Instagram) în HDR. De fiecare dată când te afli în Galerie, pozele făcute cu telefonul tău Galaxy S24 | Galaxy S24+ sunt afișate și în Super HDR. Nu oricum, ci la nivelurile optime de luminozitate, culoare și contrast. 

Păstrează fotografiile realizate în condiții de siguranță

Noile modele de smartphone Samsung Galaxy S24 și Galaxy S24+ asigură o siguranță sporită în era AI pentru toate datele tale. Protecția fotografiilor surprinse, dar și a altor informații importante pentru tine, este asigurată de Samsung Knox, platforma de securitate pe mai multe straturi de protecție Galaxy. 

Dacă optezi pentru salvarea, sincronizarea sau restaurarea datelor cu Samsung Cloud, aceste procese sunt realizate în condiții de siguranță deplină. Datele sunt criptate complet pe cele mai noi modele ale seriei de telefoane Samsung Galaxy S, permițând conectarea în siguranță la alte dispozitive. Mai multe funcții pentru securitatea datelor tale, disponibile acum pe cele mai noi flagship-uri Samsung: Knox Vault, Auto Blocker, Wi-Fi Securizat, Private Share. 

Fotografiază ca un profesionist cu ajutorul telefonului potrivi! Comandă acum un Samsung Galaxy S24 | Galaxy S24+ și surprinde lumea din jur în culori mai vii, la o claritate uimitoare, indiferent dacă afară este noapte sau zi. Editează apoi imaginile surprinse și stochează-le în siguranță, cu ajutorul capabilităților pe care le asigură acum Galaxy AI!

0 comentariu

Citeste in continuare